Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Защо Lindor е толкова неустоим

Това е най-задаваният въпрос към нашите Майстори на шоколада. След като отчупите твърдата външна обвивка на бонбон Lindor и откриете кремообразния пълнеж, желаете да разберете каква е магията.

Открийте тайната.

Creaming filling pouring into a Lindor truffle.

Обвивката

По същество, Lindor е шоколадов трюфел. Кухата шоколадова обвивка се прави като фин темпериран Lindt шоколад се налива в калъп, който се завърта около оста си, за да се разпредели по него. Когато шоколадът се охлади и заеме формата, тънката обвивка е готова да бъде напълнена с нежно-топящ се пълнеж.

Нежно-топящ се пълнеж

Рецептата за пълнежа на Lindor е строго пазена тайна. По същество, пълнежът е шоколадов ганаш в трюфел и всяка шоколадова обвивка се пълни внимателно. Пълнежът на Lindor е изключителен, заради ниската точка на топене, което позволява Lindor да се разтопи с богат вкус на езика. Именно това гладко топене е емблематично и прави от Lindor едно наистина блажено шоколадово изживяване.

Close up of the melting Lindor filling.
Bowl of red Lindor truffles.

Опакован с любов

След като е охладен и напълнен, Lindor внимателно се опакова. Така той се предпазва от влиянието на околната среда и гарантира свежестта на шоколада и неговото запазване, за да може по-късно да се разгърне напълно в целия си блясък. Знаете ли, че можем да опаковаме 1000 Lindor бонбона в минута?

Момент на блаженство

Lindor е наистина специален шоколад, който е близо да сърцата на хората. Мнозина са изградили свой собствен уникален начин, по който да му се насладят. Някои го слагат в хладилник или фризер, за да получат освежаващото хрупкане на бонбона преди нежното бавно топене в устата. Нашият Майстор на шоколада Томас казва: Вкусът на всички наши шоколади, включително Lindor, се разгръща най-добре на стайна температура. Той се топи деликатно и доставя богато усещане на небцето. Естествено обаче, насладете се на Lindor и всички наши шоколади, по начина, който ви прави най-щастливи. Бон апети. Вие как се наслаждавате на Lindor?

Smell
Taste

Различни вкусове

Lindor Млечен, в червената си опаковка, е нашият най-популярен вкус, но Lindor може да бъде открит в различни вълнуващи вкусови комбинации. Като зашеметяващия микс на карамел и морска сол в тъмен шоколад, интензивен шоколад със 70% какаово съдържание, парченца джинджифилов хляб за Коледа или екзотичния земен вкус на зелен чай матча - няма граници за вкуса. Знаете ли, че в момента правим около 45 различни сезонни и постоянни Lindor вкуса? Майсторите на шоколада Lindt постоянно разработват нови и вълнуващи рецепти за Lindor и се вдъхновяват от различни места, включително от любители на Lindor като вас. Какъв вкус ще е вашият най-любим Lindor? Споделете с нас с #LindtLove.

Открийте новите ни творения

Прясно приготвен в нашата кухня, Lindor карамел и сол, увенчава нежен млечен шоколад с маслен карамел и сол, за да създаде засилен вкус на горчиво-сладко.

Искате ли да научите повече за моментите на блаженство?

Сложете си най-удобните дрехи. Нанесете маска за лице. Насладете се на вашия най-любим Lindor шоколад. Нека ви вдъхновим с идеи за най-добрия момент на наслада - всичко в името на грижата за себе си.