Швейцарският шоколад Lindt в числа
1952
Годината, през която емблематичното Златно Зайче е създадено
36
Вида шоколади Excellence се продават по света
4 billion
Бонбони Lindor се произвеждат всяка година по света
Какво е темпериране?
Темперирането включва нагряване, охлаждане и повторно нагряване на шоколад, за да се избегне неконтролирана кристализация и да се постигне стабилно образуване на какаово масло, което е мазнината в шоколада. Именно този процес придава на продуктите на Lindt лъскавото им шоколадово покритие, а на шоколадовите блокчета - хрупкавото отчупване.
Тункване
Процесът на покриване на основата на бонбоните, като се прекарват през завеса от темпериран шоколад.
Нашите специални финални щрихи
«Ако отделяте време за създаването на висококачествен шоколад, той трябва да е висококачествен от началото до края.»
Винтидж опаковките и реклами на Lindt
В Lindt & Sprüngli се грижим за нашите лоялни клиенти. Ние се вслушваме във Вашите отзиви и се стараем да създаваме най-финия шоколад, за едно истинско вкусово изживяване. През годините, рекламите на Lindt отразяват случващото се в света по това време, независимо дали е било възложено на художниците да илюстрират реклами по време на Belle Époque или да използват символи за мир, за да отбележат края на Втората световна война.