Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Защо Lindt е различен

5.Перфектният завършек

Има шоколад. Има и шоколад Lindt. Открийте тайните на перфектния шоколад...


Нашите специални финални щрихи

В Lindt знаем, че насладата от шоколада е цялостно изживяване за сетивата. Ето защо нашето внимание към детайла може да се види във всеки един етап, от темперирането, което осигурява лъскавия и богат завършек на шоколада, до нашите елегантни опаковки. Последните детайли - като бадем върху бонбон или панделка, завършваща всяко едно Златно Зайче, са поставяни ръчно.


Швейцарският шоколад Lindt в числа

1952

Годината, през която емблематичното Златно Зайче е създадено  

 

36

Вида шоколади Excellence се продават по света

4 billion

Бонбони Lindor се произвеждат всяка година по света


Какво е темпериране?

Темперирането включва нагряване, охлаждане и повторно нагряване на шоколад, за да се избегне неконтролирана кристализация и да се постигне стабилно образуване на какаово масло, което е мазнината в шоколада. Именно този процес придава на продуктите на Lindt лъскавото им шоколадово покритие, а на шоколадовите блокчета - хрупкавото отчупване.


Тункване

Процесът на покриване на основата на бонбоните, като се прекарват през завеса от темпериран шоколад.

Нашите специални финални щрихи


«Ако отделяте време за създаването на висококачествен шоколад, той трябва да е висококачествен от началото до края.»

 
– Майстор на шоколада Lindt

Винтидж опаковките и реклами на Lindt

В Lindt & Sprüngli се грижим за нашите лоялни клиенти. Ние се вслушваме във Вашите отзиви и се стараем да създаваме най-финия шоколад, за едно истинско вкусово изживяване. През годините, рекламите на Lindt отразяват случващото се в света по това време, независимо дали е било възложено на художниците да илюстрират реклами по време на Belle Époque или да използват символи за мир, за да отбележат края на Втората световна война.

Най-добрите съставки

Най-финото какао