Високо-качествените какаови зърна са същината на нашия шоколад.
Ние в Lindt & Sprüngli поемаме отговорност от селектирането на какаовите зърна - до продукцията на крайните шоколадови продукти. Това означава производствен процес "от зърното до шоколада". Ние можем да имаме истинско въздействие в местните условия, ако знаем откъде призхождат какаовите зърна, кой ги е отгледал и как са произведени. Затова ние разработихме наш собствен модел за устойчиви източници на какао - Фермерската програма на Lindt & Sprüngli.
Ние сме горди, че използваме в шоколада си какаови зърна от нашата Фермерска програма.
Образованието е сила
От 2008 г. Lindt & Sprüngli са реновирали 29 училища в Гана.
Чисти и безопасни източници на вода
От 2008 г. Фермерската програма на Lindt & Sprüngli финансира над 210 сондажа в Гана.
Подкрепа за фермерите и техните семейства
Около 400 обучители на полето работят със земеделските производители на какао във Фермерската програма на Lindt & Sprüngli.