Бонбони: кулинарно бижу
Бонбоните на Lindt са истински сладкарски шедьовър, който отбелязва уменията, посвещаването и експертизата в правенето на шоколад от 175 години. Деликатни, с интригуващи детайли и сложен вкус, бонбоните Lindt наистина са кулинарно бижу от Майсторите на шоколада.

Началото на създаването на бонбони като форма на изкуство
Почти всеки бонбон Lindt отначало е идея, концепция и скица. След това скицата отива в кухнята за реализация. Тук вкусовите комбинации се изпробват, селектират се видовете шоколад и първите мостри се създават и тестват. В Lindt, всеки е въвлечен в процеса и всички идеи са ценни - малко късметлии успяват да опитат и тестват вкуса на творенията. Когато резултатът е удовлетворителен, се подбират декорациите и се довършва формата. И voilà, нов бонбон Lindt се ражда!
Майсторска изработка от Lindt
Стабилна ръка, отворен ум, внимание към детайлите и небце, което обича разнообразните вкусове, това са най-добрите инструменти на Майсторите на шоколада - особено що се отнася до сложните и деликатни бонбони. За да се направят бонбоните Lindt елегантни и луксозни, с толкова добър вкус, колкото и вид, се изисква не само голямо умение, шоколадова експертиза и умение за изработка, но и отдаденост и страст.


Перфектни отвътре и отвън
Ние влагаме най-висококачествените съставки в нашите бонбони и това прави голямата разлика в крайния продукт. Независимо дали печем нашите ядки, за да може да имат свеж вкус или произвеждаме нашия карамел и нуга по традиционна рецепта, всеки детайл има значение, за да може да постигнем най-добрия вкус.
Перфектен завършек
Прецизни поточни линии от перфектно темпериран шоколад, фино обработване, безупречен бляскав завършек; перфектни връхчета на трюфелите, ръчно поставени карамелизирани бадеми върху бонбоните. Това са само една част от стъпките за завършване на нашите бонбони Lindt с перфекционизъм. Нещо наистина специално, на което да се насладите изцяло.


Кралско угощение
Според легендата, първите "пралини" са създадени случайно през седемнайсети век в двора на крал Луи XIV. Карамел и бадеми били оформени на малки купчинки, с размер колкото една хапка и сервирани на гостите на граф Plessis-Praslin. Когато шоколадът става популярен през ранните 1800 години, започват да заместват основата от карамел с него. И така кулинарното бижу било създадено.