От нашата до вашата кухня

Елате в кухнята на Майсторите на шоколада и се учете от най-добрите в тайните на правене на шоколад, печене и създаване на сладкарски изкушения.

Дегустирайте с петте си сетива

Дегустирайте с петте си сетива

От копринения блясък и плътен аромат на какао, до отчупването с кратък и отчетлив звук на Lindt Excellence, най-добрият начин за опитване на най-качествен шоколад, е този на Майсторите на шоколада – с всичките пет сетива!

Прочети още

Пътешествие от какаовото зърно до шоколада

В Lindt се гордеем с шоколада, който създаваме със страст от 1845 г. Ние сме едни от малкото големи производители, които произвеждат шоколад - от какаовото зърно до крайния продукт. Това ни позволява да контролираме всеки един етап и детайл на процеса на правене на шоколад, така че да гарантираме, че вие получавате най-финия и качествен шоколад. Всеки път.

Прочети още
Cocoa farmers holding a basket of cocoa pods over their heads.

Запознайте се с Майсторите на шоколада Lindt

С локации по целия свят, семейството на Lindt e световна общност със споделена страст към шоколада. Всеки един Майстор на шоколада допринася със собствена визия, вкус на небцето и кулинарен опит - вдъхновяващи неочаквани творения и вълнуваща съвместна работа.

Cup of Coffee with Lindt Excellence.

Перфектната комбинация

За допълнителна дълбочина и по-комплексен вкус, опитайте нашия тъмен шоколад с грижливо подбрана селекция от кафе, чай и вино. Опитайте най-обичания Lindt Excellence Портокал с макиато от Боливия за несравним, богат вкус. Открийте още комбинации с Lindt.

Открий още

Какво прави бонбоните Lindt толкова специални?

Нашите бонбони са ръчно изработени, характерни с фините си и сложни детайли, които подчертават хармонията на вкуса и текстурата. Празник за очите и небцето, всеки бонбон е наистина произведение на изкуството, на което просто трябва да се отдадете.

Прочети още
Chocolatier decorating pralines.

Тайната на пълното блаженство

Фина твърда обвивка. Кремообразен топящ се пълнеж. Не е е трудно да се познае защо Lindor е един от най-обичаните ни продукти по целия свят. Научете повече от Майсторите на шоколада какво прави Lindor толкова неустоимо нежен и истинска шоколадова икона.

Всичко е заради "коунчинга"

Това е причината шоколадът Lindt да е толкова гладък. Процесът, изобретен от Рудолф Линдт през 1879 г., и все още в употреба, е процесът на "коунчинг", който променя шоколадовата индустрия. Продължителното разбъркване на шоколада за повече от 72 часа, създава шоколад, който е толкова нежен, че се топи напълно върху езика.