Bulk Buying

Lindt Excellence Касис 100 г

Без алкохол
С ядки
Плодов

На склад
Шоколад Lindt Excellence Касис - разкошен шоколад с леки кисели нотки от касис. Потопете се в наслада за сетивата с изключително богат и изключително тънък шоколад с високо съдържание на какао. Майсторите на шоколад Lindt създават най-добрия шоколад от 1845г. Направен с най-добрите съставки, включително какаови зърна с устойчив добив. Изживейте шоколада Lindt Excellence Касис - елегантен и разтапящ сетивата шоколад. Текстурата е гладка, а интензивният аромат означава, че можете да се насладите на симфония от какао, докато шоколадът Lindt се топи върху езика ви в момент на чисто удоволствие. Нашите Майстори на шоколада съчетават най-добрите съставки, включително леко киселите нотки от касиса, за да създадат перфектната комбинация от интензивно ароматен тъмен шоколад в нежни тънки блокчета. Страхотен за печене, ежедневна почерпка и с ниско съдържание на въглехидрати за похапване в движение, за тези, които харесват фините неща в живота. Идеален в съчетание с любимия ви чай, кафе или вино.

Изживейте шоколада Lindt Excellence Касис - елегантен и разтапящ сетивата шоколад. Текстурата е гладка, а интензивният аромат означава, че можете да се насладите на симфония от какао, докато шоколадът Lindt се топи върху езика ви в момент на чисто удоволствие. Нашите Майстори на шоколада съчетават най-добрите съставки, включително леко киселите нотки от касиса, за да създадат перфектната комбинация от интензивно ароматен тъмен шоколад в нежни тънки блокчета. Подходящ за готвене, ежедневна почерпка и с ниско съдържание на въглехидрати - за похапване в движение, за тези, които харесват фините неща в живота. Идеален в съчетание с любимия ви чай, кафе или вино.

Шоколад Lindt Excellence Касис - разкошен шоколад с леки кисели нотки от касис.
Потопете се в наслада за сетивата с този изключително богат и изключително тънък шоколад с високо съдържание на какао.
Майсторите на шоколада Lindt създават най-добрия шоколад от 1845 г.
Направен с най-добрите съставки, включително какаови зърна с устойчив добив.
Изживейте шоколада Lindt Excellence Касис - елегантен и разтапящ сетивата шоколад. Текстурата е гладка, а интензивният аромат означава, че можете да се насладите на симфония от какао, докато шоколадът Lindt се топи върху езика ви в момент на чисто удоволствие. Нашите Майстори на шоколада съчетават най-добрите съставки, включително леко киселите нотки от касиса, за да създадат перфектната комбинация от интензивно ароматен тъмен шоколад в нежни тънки блокчета. Подходящ за готвене, за ежедневна почерпка и с ниско съдържание на въглехидрати - за похапване в движение, за тези, които харесват фините неща в живота. Идеален в съчетание с любимия ви чай, кафе или вино.

Хранителни стойности:

Хранителна информация за 100 г:
Енергия KJ 2192
Енергия Kcal 526
Мазнини 32
- от които наситени (г) 18
Въглехидрати (г) 49
- от които захари (г) 47
Протеини (г) 6.6
Сол (г) 0.12

Съставки:

Съставки: захар, какаова маса, касис 7% (сок от касис 37%, захар, ябълка, ананасови фибри, желиращ агент (натриев алгинат), стабилизатор (калциев фосфат), аромати, регулатор на киселинността (калиев цитрат), оцветяващ сок концентрат (Бъз, Аронията), регулатор на киселинността (лимонена киселина), БАДЕМИ 7%, какаово масло, безводна МЛЕЧНА мазнина, емулгатор (СОЕВ лецитин), аромати.
Алергени: МЛЯКО, ЛЕШНИЦИ и други ЯДКИ