Lindt Excellence 99% 50 г

0,12 €
Без алкохол
Без ядки
Без глутен
Веган
Вегетариански

На склад
Шоколад Lindt Excellence Dark 99% - е един от шоколадите с най-високо съдържани на какао. Този шоколад с рядко срещано високо съдържание на какао разкрива силата и богатството на какаовите зърна и е отличен избор за хора с наистина изтънчено небце. Потопете се в наслада за сетивата с изключително богат и изключително тънък шоколад с високо съдържание на какао. Майсторите на шоколад Lindt създават най-добрия шоколад от 1845г. Направен с най-добрите съставки, включително какаови зърна с устойчив добив. За истинските ценители на шоколада, за споделяне с добри приятели, с чаша жасминов чай или лате, или чаша червено купажно вино. Налични варианти: Lindt Excellence Dark 70%, 78%, 85%, 90%, 99% какао. Изживейте шоколада Lindt Excellence Dark 99% - разтапящ сетивата шоколад със съдържание на какао 99%. Текстурата е гладка, а интензивният аромат означава, че можете да се насладите на симфония от какао, докато шоколадът Lindt се топи върху езика ви в момент на чисто удоволствие. Нашите Майстори на шоколада съчетават най-добрите съставки, включително най-висококачествените какаови зърна, за да създадат перфектната смес от разкошен дълбок и кадифен тъмен шоколад в нежни тънки блокчета.

Шоколад Lindt Excellence Dark 99% - е един от шоколадите с най-високо съдържание на какао. Този шоколад с рядко срещано високо съдържание на какао, разкрива силата и богатството на какаовите зърна и е отличен избор за хора с наистина изтънчено небце.
Потопете се в наслада за сетивата с този изключително богат и изключително тънък шоколад с високо съдържание на какао.

Шоколад Lindt Excellence Dark 99% е един от шоколадите с най-високо съдържание на какао. Този шоколад, с рядко срещано високо съдържание на какао, разкрива силата и богатството на какаовите зърна и е отличен избор за хора с наистина изтънчено небце.
Потопете се в наслада за сетивата с този изключително богат и изключително тънък шоколад с високо съдържание на какао.
Майсторите на шоколада Lindt създават най-добрия шоколад от 1845 г.
Направен с най-добрите съставки, включително какаови зърна с устойчив добив.
За истинските ценители на шоколада, за споделяне с добри приятели, с чаша жасминов чай или лате, или чаша червено купажно вино.
Налични варианти: Lindt Excellence Dark 70%, 78%, 85%, 90%, 99% какао.
Изживейте шоколада Lindt Excellence Dark 99% - разтапящ сетивата шоколад със съдържание на какао 99%. Текстурата е гладка, а интензивният аромат означава, че можете да се насладите на симфония от какао, докато шоколадът Lindt се топи върху езика ви в момент на чисто удоволствие. Нашите Майстори на шоколада съчетават най-добрите съставки, включително най-висококачествените какаови зърна, за да създадат перфектната смес от разкошен дълбок и кадифен тъмен шоколад в нежни тънки блокчета.

Хранителни стойности:

Хранителна информация за 100 г:
Енергия KJ 2433
Енергия Kcal 590
Мазнини 51
- от които наситени (г) 31
Въглехидрати (г) 8
- от които захари (г) 1
Протеини (г) 15
Сол (г) 0.06

Съставки:

Съставки: какаова паста, нискомаслено какао, какаово масло, захар демерара
Алергени: ЯДКИ, МЛЯКО, СОЯ