Lindt Excellence 85% 100 г

0,12 €
Без алкохол
Без ядки
Без глутен
Вегетариански

На склад
Шоколад Lindt Excellence Dark 85% - разкошен шоколад с примамливи нотки на сушени плодове и женско биле, както и силни земни тонове. Потопете се в наслада за сетивата с изключително богат и изключително тънък шоколад с високо съдържание на какао. Майсторите на шоколад Lindt създават най-добрия шоколад от 1845г. Направен с най-добрите съставки, включително какаови зърна с устойчив добив. За истинските ценители на шоколада, за споделяне с добри приятели, с чаша чай Асам или силен бял или чаша мускат. Налични варианти: Lindt Excellence Dark 70%, 78%, 85%, 90%, 99% какао. Изживейте шоколада Lindt Excellence Dark 85% - разтапящ сетивата шоколад със съдържание на какао 85%. Текстурата е гладка, а интензивният аромат означава, че можете да се насладите на симфония от какао, докато шоколадът Lindt се топи върху езика ви в момент на чисто удоволствие. Нашите Майстори на шоколада съчетават най-добрите съставки, включително примамливи нотки на сушени плодове и женско биле, както и силни земни тонове, за да създадат перфектната смес от интензивно ароматен тъмен шоколад в нежни тънки блокчета. Страхотен за печене, ежедневна почерпка и с ниско съдържание на въглехидрати за похапване в движение, за тези, които харесват фините неща в живота. Идеален в съчетание с любимия ви чай, кафе или вино.

Изживейте шоколада Lindt Excellence Dark 85% - разтапящ сетивата шоколад със съдържание на какао 85%. Текстурата е гладка, а интензивният аромат означава, че можете да се насладите на симфония от какао, докато шоколадът Lindt се топи върху езика ви в момент на чисто удоволствие. Нашите Майстори на шоколада съчетават най-добрите съставки, включително примамливи нотки на сушени плодове и женско биле, както и силни земни тонове, за да създадат перфектната смес от интензивно ароматен тъмен шоколад в нежни тънки блокчета. Подходящ за готвене, ежедневна почерпка и с ниско съдържание на въглехидрати - за похапване в движение, за тези, които харесват фините неща в живота. Идеален в съчетание с любимия ви чай, кафе или вино.

Шоколад Lindt Excellence Dark 85% - разкошен шоколад с примамливи нотки на сушени плодове и женско биле, както и силни земни тонове.
Потопете се в наслада за сетивата с този изключително богат и изключително тънък шоколад с високо съдържание на какао.
Майсторите на шоколада Lindt създават най-добрия шоколад от 1845 г.
Направен с най-добрите съставки, включително какаови зърна с устойчив добив.
За истинските ценители на шоколада, за споделяне с добри приятели, с чаша чай Асам, сухо бяло вино или чаша мускат.
Налични варианти: Lindt Excellence Dark 70%, 78%, 85%, 90%, 99% какао.

Изживейте шоколада Lindt Excellence Dark 85% - разтапящ сетивата шоколад, със съдържание на какао 85%. Текстурата е гладка, а интензивният аромат означава, че можете да се насладите на симфония от какао, докато шоколадът Lindt се топи върху езика ви в момент на чисто удоволствие. Нашите Майстори на шоколада съчетават най-добрите съставки, включително примамливи нотки на сушени плодове и женско биле, както и силни земни тонове, за да създадат перфектната смес от интензивно ароматен тъмен шоколад в нежни тънки блокчета. Подходящ за готвене, за ежедневна почерпка и с ниско съдържание на въглехидрати - за похапване в движение, за тези, които харесват фините неща в живота. Идеален в съчетание с любимия ви чай, кафе или вино.

Хранителни стойности:

Хранителна информация за 100 г:
Енергия KJ 2413
Енергия Kcal 584
Мазнини 46
- от които наситени (г) 28
Въглехидрати (г) 19
- от които захари (г) 11
Протеини (г) 12.5
Сол (г) 0.02

Съставки:

Съставки: какаова маса, какао с намалено съдържание на мазнини, какаово масло, кафява захар, ванилия
Алергени: БАДЕМИ, ЛЕШНИЦИ, други ЯДКИ, МЛЯКО и СОЯ