Lindt Excellence 70% 100 г

0,12 €
Без алкохол
Без ядки
Без глутен
Вегетариански

На склад
Шоколад Lindt Excellence Dark 70% - разкошен шоколад с примамливи нотки на ванилия и цитрусови плодове. Потопете се в наслада за сетивата с изключително богат и изключително тънък шоколад с високо съдържание на какао. Майсторите на шоколад Lindt създават най-добрия шоколад от 1845г. Направен с най-добрите съставки, включително какаови зърна с устойчив добив. За истинските ценители на шоколада, за споделяне с добри приятели, с чаша зелен чай или двойно еспресо или чаша Австралийска шираз. Налични варианти: Lindt Excellence Dark 70%, 78%, 85%, 90%, 99% какао. Изживейте Lindt Excellence Dark 70%. Текстурата е гладка, а интензивният аромат означава, че можете да се насладите на симфония от какао, докато шоколадът Lindt се топи върху езика ви в момент на чисто удоволствие. Нашите Майстори на шоколада съчетават най-добрите съставки, включително примамливи нотки на ванилия и цитрусови плодове, за да създадат перфектната смес от интензивно ароматен тъмен шоколад в нежни тънки блокчета. Страхотен за печене, ежедневна почерпка и с ниско съдържание на въглехидрати за похапване в движение, за тези, които харесват фините неща в живота. Идеален в съчетание с любимия ви чай, кафе или вино.

Изживейте Lindt Excellence Dark 70%. Текстурата е гладка, а интензивният аромат означава, че можете да се насладите на симфония от какао, докато шоколадът Lindt се топи върху езика ви в момент на чисто удоволствие. Нашите Майстори на шоколада съчетават най-добрите съставки, включително примамливи нотки на ванилия и цитрусови плодове, за да създадат перфектната смес от интензивно ароматен тъмен шоколад в нежни тънки блокчета. Подходящ за готвене, ежедневна почерпка и с ниско съдържание на въглехидрати - за похапване в движение, за тези, които харесват фините неща в живота. Идеален в съчетание с любимия ви чай, кафе или вино.

Шоколад Lindt Excellence Dark 70% - разкошен шоколад с примамливи нотки на ванилия и цитрусови плодове.
Потопете се в наслада за сетивата с този изключително богат и изключително тънък шоколад с високо съдържание на какао.
Майсторите на шоколада Lindt създават най-добрия шоколад от 1845 г.
Направен с най-добрите съставки, включително какаови зърна с устойчив добив.
За истинските ценители на шоколада, за споделяне с добри приятели, с чаша зелен чай или двойно еспресо или чаша Австралийска шираз.
Налични варианти: Lindt Excellence Dark 70%, 78%, 85%, 90%, 99% какао.

Изживейте Lindt Excellence Dark 70%. Текстурата е гладка, а интензивният аромат означава, че можете да се насладите на симфония от какао, докато шоколадът Lindt се топи върху езика ви в момент на чисто удоволствие. Нашите Майстори на шоколада съчетават най-добрите съставки, включително примамливи нотки на ванилия и цитрусови плодове, за да създадат перфектната смес от интензивно ароматен тъмен шоколад в нежни тънки блокчета. Подходящ за готвене, за ежедневна почерпка и с ниско съдържание на въглехидрати - за похапване в движение, за тези, които харесват фините неща в живота. Идеален в съчетание с любимия ви чай, кафе или вино.

Хранителни стойности:

Хранителна информация за 100 г:
Енергия KJ 2350
Енергия Kcal 566
Мазнини 41
- от които наситени (г) 24
Въглехидрати (г) 34
- от които захари (г) 29
Протеини (г) 9.5
Сол (г) 0.1

Съставки:

Съставки: какаова маса, захар, какаово масло, ванилия
Алергени: ЯДКИ, МЛЯКО, СОЯ