Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Защо Lindt е различен

Някога запитвали ли сте се защо някои шоколади имат различен вкус? Открийте петте стъпки, през които преминава Lindt, за да създава своя гурме шоколад.
Майстор на шоколада с какаови зърна

Най-финото какао

Тайната в уникалния вкус на Lindt се крие във внимателния подбор и смесване на премиум какаови зърна от най-известните региони за добив. Не са достатъчни само високите ни стандарти, важна роля играе също така и устойчивата ни линия за добив на какао.

прочети още

Уникално изпичане и смилане

Нашият уникален процес се усъвършенства от десетилетия, Майсторите на шоколада Lindt изпичат какаовите зърна за оптимален вкус и ги смилат до изключително фина текстура - от съществено значение за забележителния топящ се вкус на шоколада Lindt.

прочети още
Майстор на шоколада изпича какаови зърна за перфектен аромат

Изобретението на Lindt

През 1879 г. Родолф Линд революционизира производството на шоколад, изобретявайки техника, известна като „коунчинг“: шоколадовата маса се нагрява и разбърква енергично, за да се получи кремообразната, кадифена текстура на шоколада Lindt.

Лешници в стопен шоколад

Най-добрите съставки

Само най-добрите съставки от най-добрите региони в света са достатъчно добри за Майсторските шоколадови бонбони на Lindt.

Това се отнася не само за основната съставка, какаовите зърна, но и за всички други съставки като лешници, бадеми и ванилия.

прочети още

Перфектният завършек

От 1845 г.  Майсторите на шоколада Lindt са водени от страстта и отдадеността си да усъвършенстват позананията си - с акцент върху хармонията на вкуса и текстурата във всеки шоколадов шедьовър. Всичко е в детайлите.

прочети още
Lindt Майстор на шоколада поставя последни детайли върху пралин

Устойчивост

Lindt & Sprüngli полага грижи. Не само за качеството на нашия шоколад - но и за нашите фермери и техните общности.  Чрез нашата Фермерска програма, работим директно с нашите фермери и помагаме, техните общности да процъфтяват.

Елате в нашата кухня

Елате в кухнята на Майсторите на шоколада и се учете от най-добрите в тайните на правене на шоколад, печене и създаване на сладкарски изкушения.