Bulk Buying

Lindor Млечен шоколад 100 г

Без алкохол
Без ядки
Кремообразен
Вегетариански

На склад
Шоколад Lindor 100 г - нежно топящ млечен шоколад с неустоимо гладък пълнеж Произведен с най-добрите съставки, произхождащи от световно известни региони на отглеждане Този шоколад е блажена наслада за всеки От 1845 г. Майсторите на шоколада Lindt са посветени на създаването на перфектните шоколадови изкушения Изпитайте блаженство с Lindor млечен шоколад. Майсторите на шоколада Lindt комбинират уменията и най-добрите съставки, за да се получи деликатна шоколадова обвивка с неустоимо гладко топящ се пълнеж. Този млечен шоколад Lindor е перфектното изкушение за момент за наслада само за теб. От 1845 г. Lindt е посветен на производството на най-добрите шоколадови произведения, а рецептите, създадени от Майсторите на шоколада Lindt, са с най-високото качество, за да зарадват вашите вкусови рецептори.

Изпитайте блаженство с Lindor млечен шоколад. Майсторите на шоколада Lindt комбинират уменията си и най-добрите съставки, за да се получи деликатна шоколадова обвивка с неустоимо гладко топящ се пълнеж. Този млечен шоколад Lindor е перфектното изкушение за момент на наслада само за вас. От 1845 г. Lindt е посветен на производството на най-добрите шоколадови произведения, а рецептите, създадени от Майсторите на шоколада Lindt, са с най-високото качество, за да зарадват вашите вкусови рецептори.

Шоколад Lindor 100 г - нежно-топящ се млечен шоколад с неустоимо гладък пълнеж.

Произведен с най-добрите съставки, произхождащи от световно известни региони на отглеждане.

Този шоколад е блажена наслада за всеки.

От 1845 г. Майсторите на шоколада Lindt са посветени на създаването на перфектните шоколадови изкушения.

Изпитайте блаженство с Lindor млечен шоколад. Майсторите на шоколада Lindt комбинират уменията и най-добрите съставки, за да се получи деликатна шоколадова обвивка с неустоимо гладко топящ се пълнеж. Този млечен шоколад Lindor е перфектното изкушение за момент за наслада само за теб. От 1845 г. Lindt е посветен на производството на най-добрите шоколадови произведения, а рецептите, създадени от Майсторите на шоколада Lindt, са с най-високото качество, за да зарадват вашите вкусови рецептори.

Хранителни стойности:

Хранителна информация за 100 г:
Енергия KJ 2582
Енергия Kcal 622
Мазнини 47
- от които наситени (г) 36
Въглехидрати (г) 44
- от които захари (г) 43
Протеини (г) 4.6
Сол (г) 0.14

Съставки:

Съставки: захар, растителни мазнини (кокос, палмови ядки), какаово масло, какаова маса, пълномаслено МЛЯКО на прах, ЛАКТОЗА, обезмаслено МЛЯКО на прах, дехидратирарана МЛЕЧНА мазнина, емулгатор (СОЕВ лецитин), ЕЧЕМИЧЕН малцов екстракт, ароматизанти.
Алергени: ЛЕШНИЦИ, БАДЕМИ и други ЯДКИ