Lindor Корнет Черен шоколад 60% 200 г

Без ядки

На склад

Изпитайте блаженство с нежно-топящи се бонбони Lindor тъмен шоколад 60%. Майсторите на шоколада Lindt комбинират уменията и най-добрите съставки, за да се получи перфектната кръгла шоколадова обвивка от истински тъмен шоколад с неустоимо гладко топящ се пълнеж. Кутия Lindor тъмен шоколад е идеалният подарък за всеки повод, от Деня на влюбените до Великден, рождени дни и Коледа, както и е идеален, за да се отдадете на момент на блаженство само за себе си. От 1845 г. Lindt е посветен на производството на най-добрите шоколадови бонбони, а рецептите, създадени от Майсторите на шоколада Lindt, са с най-високото качество, за да зарадват вашите вкусови рецептори.

Тази шоколадова кутия е идеалният подарък за всеки повод или блажена наслада само за вас.

От 1845 г. Майсторите на шоколада Lindt са посветени на създаването на перфектните шоколадови изкушения.

Изпитайте блаженство с нежно топящи се бонбони Lindor тъмен шоколад 60%. Майсторите на шоколада Lindt комбинират уменията и най-добрите съставки, за да се получи перфектната кръгла шоколадова обвивка от истински тъмен шоколад с неустоимо гладко топящ се пълнеж. Кутия Lindor бял шоколад е идеалният подарък за всеки повод, от Деня на влюбените до Великден, рождени дни и Коледа, както и е идеален за да се отдадете на момент на блаженство за себе си. От 1845 г. Lindt е посветен на производството на най-добрите шоколадови бонбони, а рецептите, създадени от Майсторите на шоколада Lindt, са с най-високото качество, за да зарадват вашите вкусови рецептори.

Шоколадови бонбони Lindor - нежно топящи се сфери от истински тъмен шоколад 60% какаово съдържание с неустоимо гладък пълнеж, приблизително 16 бонбона, 200гр. в подаръчна кутия Произведени с най-добрите съставки, произхождащи от световно известни региони на отглеждане Тази шоколадова кутия е идеалният подарък за всеки повод или блажена наслада само за вас От 1845 г. Майсторите на шоколада Lindt са посветени на създаването на перфектните шоколадови изкушения Изпитайте блаженство с нежно топящи се бонбони Lindor тъмен шоколад 60%. Майсторите на шоколада Lindt комбинират уменията и най-добрите съставки, за да се получи перфектната кръгла шоколадова обвивка от истински тъмен шоколад с неустоимо гладко топящ се пълнеж. Кутия Lindor бял шоколад е идеалният подарък за всеки повод, от Деня на влюбените до Великден, рождени дни и Коледа, както и е идеален за да се отдадете на момент на блаженство за себе си. От 1845 г. Lindt е посветен на производството на най-добрите шоколадови бонбони, а рецептите, създадени от Майсторите на шоколада Lindt, са с най-високото качество, за да зарадват вашите вкусови рецептори.

Хранителни стойности:

Хранителна информация за 100 г:
Енергия KJ 2639
Енергия Kcal 637
Мазнини 52
- от които наситени (г) 39
Въглехидрати (г) 34
- от които захари (г) 32
Протеини (г) 5
Сол (г) 0.05

Съставки:

Съставки: какаова маса, захар, разстителни мазнини (кокосова, палмови ядки), какаово масло, дехидратирана МЛЕЧНА мазнина, пълномаслено МЛЯКО на прах, емулгатор (СОЕВ лецитин), обезмаслено МЛЯКО на прах, ЛАКТОЗА, ванилени зрънца, ароматизанти, ЕЧЕМИЧЕН малцов екстракт
Алергени: ЛЕШНИЦИ и други ЯДКИ