Lindor Какао 60% 100 г

0,12 €
Без ядки

На склад
Шоколад Lindor 100 г - нежно топящ тъмен шоколад с неустоимо гладък пълнеж Произведен с най-добрите съставки, произхождащи от световно известни региони на отглеждане Този шоколад е блажена наслада за всеки От 1845 г. Майсторите на шоколада Lindt са посветени на създаването на перфектните шоколадови изкушения Изпитайте блаженство с Lindor тъмен шоколад 60%. Майсторите на шоколада Lindt комбинират уменията и най-добрите съставки, за да се получи тъмен шоколад с деликатна обвивка и неустоима топящ се пълнещ. Lindor е перфектното изкушение за момент за наслада само за теб. От 1845 г. Lindt е посветен на производството на най-добрите шоколадови произведения, а рецептите, създадени от Майсторите на шоколада Lindt, са с най-високото качество, за да зарадват вашите вкусови рецептори.

Изпитайте блаженство с Lindor тъмен шоколад 60%. Майсторите на шоколада Lindt комбинират уменията и най-добрите съставки, за да се получи тъмен шоколад с деликатна обвивка и неустоимо топящ се пълнещ. Lindor е перфектното изкушение за момент за наслада само за вас. От 1845 г. Lindt е посветен на производството на най-добрите шоколадови произведения, а рецептите, създадени от Майсторите на шоколада Lindt, са с най-високото качество, за да зарадват вашите вкусови рецептори.

Шоколад Lindor 100 г - нежно-топящ се тъмен шоколад с неустоимо гладък пълнеж.

Произведен с най-добрите съставки, произхождащи от световно известни региони на отглеждане
Този шоколад е блажена наслада за всеки.

От 1845 г. Майсторите на шоколада Lindt са посветени на създаването на перфектните шоколадови изкушения.

Изпитайте блаженство с Lindor тъмен шоколад 60%. Майсторите на шоколада Lindt комбинират уменията и най-добрите съставки, за да се получи тъмен шоколад с деликатна обвивка и неустоимо топящ се пълнеж. Lindor е перфектното изкушение за момент за наслада само за вас. От 1845 г. Lindt е посветен на производството на най-добрите шоколадови произведения, а рецептите, създадени от Майсторите на шоколада Lindt, са с най-високото качество, за да зарадват вашите вкусови рецептори.

Хранителни стойности:

Хранителна информация за 100 г:
Енергия KJ 2673
Енергия Kcal 645
Мазнини 53
- от които наситени (г) 40
Въглехидрати (г) 31
- от които захари (г) 4.7
Протеини (г) 4.7
Сол (г) 0.05

Съставки:

Съставки: какаова маса, захар, разстителни мазнини (кокос,палмови ядки), какаово масло, дехидратирана МЛЕЧНА мазнина пълномаслено МЛЯКО на прах, обезмаслено МЛЯКО на прах, емулгатор (СОЕВ лецитин), ЛАКТОЗА, ванилени зрънца, ароматизанти, ЕЧЕМИЧЕН малцов екстракт
Алергени: ЛЕШНИЦИ и други ЯДКИ