Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lindor Бял шоколад 100 г

0,12 €
Без алкохол
Без ядки
Кремообразен
Вегетариански

На склад
Шоколад Lindor 100 г - нежно топящ бял шоколад с неустоимо гладък пълнеж Произведен с най-добрите съставки, произхождащи от световно известни региони на отглеждане Този шоколад е блажена наслада за всеки От 1845 г. Майсторите на шоколада Lindt са посветени на създаването на перфектните шоколадови изкушения Изпитайте блаженство с Lindor бял шоколад. Майсторите на шоколада Lindt комбинират уменията и най-добрите съставки, за да се получи бял шоколад с деликатна обвивка и неустоима топящ се пълнещ. Lindor е перфектното изкушение за момент за наслада само за теб. От 1845 г. Lindt е посветен на производството на най-добрите шоколадови произведения, а рецептите, създадени от Майсторите на шоколада Lindt, са с най-високото качество, за да зарадват вашите вкусови рецептори.

Изпитайте блаженство с Lindor бял шоколад. Майсторите на шоколада Lindt комбинират уменията и най-добрите съставки, за да се получи бял шоколад Lindor - перфектното изкушение за момент за наслада само за вас. От 1845 г. Lindt е посветен на производството на най-добрите шоколадови произведения, а рецептите, създадени от Майсторите на шоколада Lindt, са с най-високото качество, за да зарадват вашите вкусови рецептори.

Шоколад Lindor 100 г - нежно-топящ се бял шоколад с неустоимо гладък пълнеж.

Произведен с най-добрите съставки, произхождащи от световно известни региони на отглеждане.

Този шоколад е блажена наслада за всеки.

От 1845 г. Майсторите на шоколада Lindt са посветени на създаването на перфектните шоколадови изкушения.
Изпитайте блаженство с Lindor бял шоколад. Майсторите на шоколада Lindt комбинират уменията и най-добрите съставки, за да се получи бял шоколад с деликатна обвивка и неустоимо топящ се пълнеж. Lindor е перфектното изкушение за момент за наслада само за вас. От 1845 г. Lindt е посветен на производството на най-добрите шоколадови произведения, а рецептите, създадени от Майсторите на шоколада Lindt, са с най-високото качество, за да зарадват вашите вкусови рецептори.

Хранителни стойности:

Хранителна информация за 100 г:
Енергия KJ 2688
Енергия Kcal 647
Протеини (г) 5.1
Мазнини 51
- от които наситени (г) 39
Въглехидрати (г) 42
- от които захари (г) 42
Сол (г) 0.21

Съставки:

Съставки: захар, растителна мазнина (кокос, палмови ядки), какаово масло, пълномаслено МЛЯКО на прах, обезмаслено МЛЯКО на прах, емулгатор (СОЕВ лецитин), ароматизанти.
Алергени: ЛЕШНИЦИ, БАДЕМИ и други ЯДКИ