Bulk Buying

Lindt Excellence Екстра млечен 100 г

Без алкохол
Без ядки
Кремообразен
Вегетариански

На склад
Шоколад Lindt Excellence Екстра млечен - разкошен млечен шоколад с нотки на карамел, ванилия и дъб. Потопете се в наслада за сетивата с изключително богат и изключително тънък шоколад с високо съдържание на какао. Майсторите на шоколад Lindt създават най-добрия шоколад от 1845г. Направен с най-добрите съставки, включително какаови зърна с устойчив добив. За деликатна вкусова комбинация Lindt Excellence екстра млечен, може да бъде съчетан с чаша чай Ърл грей или американско кафе, или чаша Порт. Изживейте шоколада Lindt Excellence Екстра млечен - разтапящ сетивата шоколад със съдържание на какао 85%. Текстурата е гладка, а интензивният аромат означава, че можете да се насладите на симфония от какао, докато шоколадът Lindt се топи върху езика ви в момент на чисто удоволствие. Нашите Майстори на шоколада съчетават най-добрите съставки, включително нотки на карамел, ванилия и дъб, за да създадат перфектната смес от интензивно ароматен тъмен шоколад в нежни тънки блокчета. Страхотен за печене, ежедневна почерпка и с ниско съдържание на въглехидрати за похапване в движение, за тези, които харесват фините неща в живота. Идеален в съчетание с любимия ви чай, кафе или вино.

Изживейте шоколада Lindt Excellence Екстра млечен - разтапящ сетивата шоколад със съдържание на какао 85%. Текстурата е гладка, а интензивният аромат означава, че можете да се насладите на симфония от какао, докато шоколадът Lindt се топи върху езика ви в момент на чисто удоволствие. Нашите Майстори на шоколада съчетават най-добрите съставки, включително нотки на карамел, ванилия и дъб, за да създадат перфектната смес от интензивно ароматен тъмен шоколад в нежни тънки блокчета. Подходящ за готвене, ежедневна почерпка и с ниско съдържание на въглехидрати - за похапване в движение, за тези, които харесват фините неща в живота. Идеален в съчетание с любимия ви чай, кафе или вино.

Шоколад Lindt Excellence Екстра млечен - разкошен млечен шоколад с нотки на карамел, ванилия и дъб.
Потопете се в наслада за сетивата с този изключително богат и изключително тънък шоколад с високо съдържание на какао.
Майсторите на шоколада Lindt създават най-добрия шоколад от 1845 г.
Направен с най-добрите съставки, включително какаови зърна с устойчив добив.
За деликатна вкусова комбинация, Lindt Excellence Екстра млечен, може да бъде съчетан с чаша чай Ърл грей или американско кафе, или чаша Порт.

Изживейте шоколада Lindt Excellence Екстра млечен - разтапящ сетивата шоколад със съдържание на какао 85%. Текстурата е гладка, а интензивният аромат означава, че можете да се насладите на симфония от какао, докато шоколадът Lindt се топи върху езика ви в момент на чисто удоволствие. Нашите Майстори на шоколада съчетават най-добрите съставки, включително нотки на карамел, ванилия и дъб, за да създадат перфектната смес от интензивно ароматен тъмен шоколад в нежни тънки блокчета. Подходящ за готвене, за ежедневна почерпка и с ниско съдържание на въглехидрати - за похапване в движение, за тези, които харесват фините неща в живота. Идеален в съчетание с любимия ви чай, кафе или вино.

Хранителни стойности:

Хранителна информация за 100 г:
Енергия KJ 2387
Енергия Kcal 567
Мазнини 37
- от които наситени (г) 23
Въглехидрати (г) 51
- от които захари (г) 50
Протеини (г) 6.4
Сол (г) 0.28

Съставки:

Съставки: захар, какаово масло, пълномаслено МЛЯКО на прах, какаова маса, ЛАКТОЗА, обезмаслено МЛЯКО на прах, ЕЧЕМИЧЕН малцов екстракт, емулгатор (СОЕВ лецитин )ароматизант (ванилин)
Алергени: СУСАМ и ЯДКИ