Различният подход

Успехът ни зависи от нашите хора. В Lindt искаме да дадем възможност на нашите служители да разгърнат максимално своя потенциал. Търсим хора с най-разнообразен опит. Всички те имат различни перспективи за развитие, но споделят едно и също: желание и амбиция. Ние инвестираме в хората с потенциал, защото знаем, че всеки продукт е толкова добър, колкото хората, които стоят зад него. И точно това прави шоколада ни продукт от световна класа. Искаме да направим промяна във вашия живот, така че и вие да промените нашия.

Lindt bunny production line.

Какво ни отличава

Успехът ни зависи от нашите хора. В Lindt искаме да дадем възможност на нашите служители да разгърнат максимално своя потенциал. Търсим хора с най-разнообразен опит. Всички те имат различни перспективи за развитие, но споделят едно и също:  желание и амбиция. Ние инвестираме в хората с потенциал, защото знаем, че всеки продукт е толкова добър, колкото хората, които стоят зад него. И точно това прави шоколада ни продукт от световна класа. Искаме да направим промяна във вашия живот, така че и вие да промените нашия.

Изявление на Изпълнителния директор на Групата

 „Най-важният ни фактор за успех беше - и винаги ще бъде - нашите отдадени служители. Екипът винаги е на първо място за мен. Доверието, уважението и ясният фокус върху общите амбициозни цели са основата на успешните екипи от експерти в цялата компания. Препоръчвам отворена култура, която насърчава разнообразието, насърчава противоположните мнения и поема премерени рискове. Това е предпоставката за успешното бъдеще на тази компания - уникална компания, с която много се гордея. “

Lindt CEO.

Какво казват нашите служители

Reena S., Cost Centre and Compliance Analyst

"Едни от най-хубавите неща в работата в Lindt са приятелската среда и възможността за учене и развитие. В моята работа винаги има надграждане, позволява ми да се усъвършенствам."

Lucy H., Senior Category Manager

„Присъединих се към Lindt заради марката и фирмения етичен кодекс. Много ми хареса техния ясен фокус върху това да накарат хората да се чувстват специални. Хората тук също са изключителни. Това е среда, в която можете да растете и да се развивате - и разбира се, ние сме заобиколени от шоколад! "

Serafin S., Production Supervisor

„Когато работите в Lindt, всъщност получавате цялата помощ, от която се нуждаете - нито едно искане не е отхвърлено. Получавате голяма подкрепа от вашите колеги. "

Steve V., Quality

„Мисля, че начинът, по който хората работят и се събират тук, е уникален в сравнение с други места, на които съм работил. Изглежда истинско и естествено, нагласата, която ни помага много е „хайде да се съберем и да измислим решение“.

Защо Lindt?

Стартиране на кариера

Тъкмо сте започнали да търсите работа? Ние предлагаме разнообразни длъжности със стартово ниво в нашите филиали, както за студенти, така и за скоро завършили.

Опитни професионалисти

Търсите изкачване на следващото професионално ниво? Присъединете се към нас и споделете вашата страст.

Какво предлагаме

Employees with the Lindt bunny.

Придобивки

Ние сме успешен бизнес с усещане за семейна среда и множество възможности за растеж, както в кариерата ви, така и в личен план. Ние непрекъснато се разширяваме и имаме възможност да ви предоставим международен опит. Всички наши служители на всяко място, се радват на предимства от най-високо ниво, съобразени с местния пазар. И не забравяйте целия този шоколад!

Локации

Lindt е глобално представен, но локален по същество. Имаме търговски обекти и офиси в почти всяка столица и голям град по света, докато нашите производствени мощности са разположени на по-отдалечени места и включват всички работни предимства.

Всеки един от тези офиси, магазини и производствени бази имат своя собствена уникална атмосфера, която е повлияна от местния климат - същевременно остава връзката с глобалната ни мрежа.

Откриийте вашите възможности за кариерно развитие на световната карта и открийте нашите локации.

открийте ни
Lindt headquarters.

Отзиви

Andrea R., Associate Brand Manager

Присъединих се към Lindt & Sprüngli като стажант в Международен маркетинг през есента на 2017 г. Програмата ми даде възможност да работя в Италия, Швейцария и Китай, за 6 месеца на всяко място. Това преживяване не само разшири моя личен и професионален хоризонт, но освен това ми позволи да се срещна с много страстни, амбициозни и истински мили хора по целия свят. Това, което обичам в Lindt, е културата на „да бъдем заедно“ и че всеки дава всичко от себе си. След като успешно преминах Програмата за завършили, заех позицията Сътрудник Бранд мениджър за шоколади на едро в Lindt USA. Много се вълнувам от тази нова възможност!

Lorenzo, Master Chocolatier and Key Account Manager

Работя в Lindt от 2015 г. Започнах като Майстор шоколатиер в отдела за качествени изследвания и развитие, занимавайки се основно с иновации на нови продукти. През 2019 г. заех нова позиция като мениджър Ключови клиенти и получих възможността да се запозная с клон на бизнеса, който винаги ме е очаровал. Избрах Lindt, защото е солидна, сериозна компания и най-важното - тя се занимава с шоколад. Обичам да работя в Lindt, защото мога да бъда част от престижна марка и да направя разлика в създаването на отлични продукти.

Lukas S., Head of Production Planning

Работя в Lindt от 2015 г. Започнах като Майстор шоколатиер в отдела за качествени изследвания и развитие, занимавайки се основно с иновации на нови продукти. През 2019 г. заех нова позиция като мениджър Ключови клиенти и получих възможността да се запозная с клон на бизнеса, който винаги ме е очаровал. Избрах Lindt, защото е солидна, сериозна компания и най-важното - тя се занимава с шоколад. Обичам да работя в Lindt, защото мога да бъда част от престижна марка и да направя разлика в създаването на отлични продукти.

Ronald G., Analyst

Lindt ми позволи да развия кариерата си през различни позиции. Започнах като търговец във Флорида и ми беше предложена възможността да се присъединя към екипа по продажбите като анализатор за един от най-добрите търговци на дребно в САЩ. Lindt също ме подкрепи финансово, докато следвах магистратура. Работата тук е обогатяващ опит от всички гледни точки и затова се чувствам щастлив да бъда част от толкова голяма група професионалисти.