Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Отдайте се на момент на блаженство

Lindor е създаден за вашите най-отпускащи моменти на блаженство. Настанете се удобно във вашето местенце и разчупете нежната обвивка на Lindor.

Готови ли сте да откриете вашия Lindor момент?

Когато разчупите обвивката на Lindor, нежният шоколадов пълнеж започва да се топи - както и вие. Вашите усещания ще бъдат обгърнати от гладко-топящата се текстура и деликатен вкус на Lindor, създаден от Майсторите на шоколада с най-голямо внимание.

Нека ви вдъхновим за вашия личен момент на блаженство с Lindor

Bowl of Lindor with a book.

Удоволствието от хубава книга

Сложете си най-удобните дрехи и и се настанете на дивана. Изберете книга, която се чете на един дъх и пригответе шепа Lindor, потопете се в удоволствието от хубава литература и кадифен шоколад. Истинско блаженство.

Гледайте любимия си филм

В какво настроение сте? Грабващ трилър от 80-те? Романтична комедия, на която да поплачете? Или може би филм на ужасите, на който си затваряте очите? Създайте атмосфера като намалите осветлението и вземете изобилие от Lindor, за допълнително удоволствие. По-добре от всяко хапване в киносалоните.

Bowl of Lindor with cheese and wine.
Bowl of Lindor with at-home spa treatments.

Поглезете се със СПА у дома

Необходими са: маска за лице, стабилна ръка, за да си лакирате ноктите и една кутия възхитителни Lindor бонбони. Докато си правите маската и маникюра, наградете се с разкошен, топящ се, божествен Lindor шоколад.

Създайте си успокояващ ритуал

Имахте дълъг ден? Натоварена работа? Само да сложите децата в леглото? Има много причини, поради които се нуждаете от момент на спокойствие за себе си, за да презаредите и намерите баланса. Създайте си ритуал за тези моменти на спокойствие с Lindor. Насладете се на този момент на блаженство само за себе си. Ето една добре свършена работа!

Calming cup of tea with Lindor.
Row of Lindor on a dinner party napkin and plate.

Празнувайте със стил

Направете своите поводи специални, като завършите бляскаво вечерята с любимите на всички Lindor. Разпръснете ги по масата, прикрепете ги към табелките с имената на гостите или ги сложете в украсата на масата, като център на вниманието. Ние вие обещаваме, че гостите ви ще ги харесат.

Create a calming ritual

Тайната на истинското блаженство

Фина твърда обвивка. Кремообразен топящ се пълнеж. Не е е трудно да се познае защо Lindor е един от най-обичаните ни продукти по целия свят. Научете повече от Майсторите на шоколада какво прави Lindor толкова неустоимо нежен.

Гответе с нас

Вдъхновете се от нашата гама шоколади и опитайте някои от любимите ни рецепти. Печете като Майсторите на шоколада и се насладете на произведенията си.

Как бе създаден Lindor

Знаете ли, че отначало Lindor е бил кремообразен шоколад, произведен за първи път през 1949 г.? Емблематичните шоколадови бонбони, с които асоциираме сега името, са се появили по рафтовете на магазините 20 години по-късно - и скоро изчезнали... Любопитни ли сте да разберете какво се е случило?

Следвай @lindt_bulgaria в instagram

кутия Lindor сърце с млечен шоколад.
чаша пълна с Lindor
Lindor се предлага в различни вкусове
Lindor бял шоколад
момент на наслада с Lindor.
 Lindor с венец от цветя